Ambulan's Blog

Di Sini Bermulanya Ambulan Anda

Siapa Saya

Kalau rajin saya tulis.. kalau malas… saya diam je…

9 Komen »

  1. woi bile ms plak mu wat blog ni?

    Komen oleh mat kilau | 21 Disember 2008

  2. baru 5 hari. saja nak buat blog yang tak berkaitan dengan politik. Ini blog pasal kerja aku je. heheh

    Komen oleh ambulan | 22 Disember 2008

  3. aku nak join gakkk!!!!! nanti aku hantar gambar ambulans siam aku…ehehehehehhehehehe…. yang paling cun dalm pay rock!!!!! ahahahha

    Komen oleh transpoter r6 | 9 Julai 2009

  4. boleh no hal…
    ko keje kat KK atau hosp?

    Komen oleh Hasrulnizam | 10 Julai 2009

  5. salam, sy nak minta bantuan ckit, husband sy dpt interview pemandu ambulan dalam bulan apr ni,
    boleh tak bagi tips soalan interview n tugas pemandu ambulan, ujian memndu dah diadakan sblm ni,
    tq, kalau jwb melalui email pun boleh..

    tq

    Komen oleh azue | 27 Mac 2010

  6. ganaz3 siap ado blog sndri ma…

    Komen oleh ecam | 28 September 2010

  7. bgus lar pilot ader blog sdiri..ak suka..walaup0n R3,jangan ingat 0rg ats tue `memperkecilkan’pilot daratan nie…war2 kn lg bl0g anda..tahniah..{jgn asyik men fb jek..huhu..}

    Komen oleh izan vekt0r pkdbee pee | 26 Ogos 2011

  8. Boleh saya tahu serba sedikit tentang bagaimana tuan boleh berkenalan dengan isteri tuan? Yang asalnya dari Udon Thani…boleh saya jadikan info tambahan untuk saya.

    Komen oleh Muhammad Adib | 17 Jun 2016

  9. reply kepada muhammad adib, saya bertemu jodoh dengan isteri saya melalui facebook.

    Komen oleh ambulan | 23 Jun 2016


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: